Aanmelden SV3 Affiliate Program

Wij willen graag in contact komen met de huisbaas of beheerder van studentenwoningen die verhuurd worden inclusief Gas / Water / Licht. Dan kunnen we ze helpen op stookkosten te besparen en de CO2-uitstoot van hun panden te verlagen. Voor meer info hoe we dat precies doen, zie hier.

Daarom hebben we nu het SV3 Affiliate Program gelanceerd, en kun jij voor elk verkocht systeem een bonus van €75 verdienen.

Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Zodra de huisbaas of beheerder ons systeem heeft aangeschaft en betaald, sturen we je een bericht en betalen we de bonus uit.

Daar zit wel een voorwaarde aan, nl. dat we per aangemeld adres maar één keer de bonus uitbetalen. Mocht het zo zijn dat voor hetzelfde adres meerdere registraties binnenkomen, alleen de eerste in aanmerking komt voor de bonus. Wie het eerst komt, die het eerst maalt, dus.

Voor de precieze voorwaarden, zie hier.

Hierbij meld ik me aan voor het SV3 Affiliate Program van DomoticaDokters.nl.

[contact-form-7 id=”a4ba08b” title=”Contactformulier 2″]

Zodra we je aanmelding ontvangen, ontvang je per email een bevestiging van de registratie en deelname aan het Affiliate Program SV3.