SV3

Slimme Verwarming voor Verhuurders

Verhuurt of beheert U meerdere woningen inclusief Gas / Water / Licht?

Dan is de recente hoge gasprijs een lastige kwestie voor zowel de verhuurder, makelaar en beheerder als de huurders. Ineens wil iedereen kosten besparen en het verbruik beter controleren.

Met Slimme Verwarming voor Verhuurders (SV3) geeft DomoticaDokters.nl u de tools om energie te besparen èn te verduurzamen. En dat alles in één overzichtelijk dashboard dat u vanaf de mobiele app of computer in de gaten kan houden.

Besparen:

Besparen doen we met simpele aanpassingen aan de CV-ketel en/of radiatoren waardoor ze op afstand in de gaten worden gehouden door ons softwareplatform SV3.

Alle slimmigheid van SV3 is erop gericht om ervoor te zorgen dat er niet wordt gestookt als ’t niet nodig is – maar wel als ’t wèl nodig is – voor het comfort van de bewoners.

Met SV3 kunt u zo’n 25-30% op stookkosten besparen èn draagt u bij aan een beter klimaat – de jaarlijkse reductie in CO2 uitstoot is vergelijkbaar met de uitstoot van een gemiddelde personenauto’s op benzine.

Monitoren:

Als uw pand is uitgerust met een slimme meter (van uw energieleverancier), dan sluiten we die aan op de Energiemonitor van SV3 zodat u op afstand en in real-time (maar ook van dag-tot-dag of maand-tot-maand) precies in de gaten kunt houden wat het energieverbruik is. Heel handig voor het bepalen van voorschotten of teruggaven.

Verduurzamen:

Een gemiddelde eengezinswoning die verwarmt op gas (middels een gewone CV-ketel) stoot jaarlijks net zoveel CO2 uit als 3 middenklasse auto’s op benzine. Met SV3 zien we besparingen op gasverbruik van tot wel 30%, oftewel het equivalent van bijna 1 auto die we “van de weg halen”.

Terugverdientijd:

Andere verduurzamingsinitiatieven (warmtepomp, zonnepanelen, isolatie van ramen en spouwmuren) hebben vaak een terugverdientijd van 5 tot 10 jaar of meer. De terugverdientijd van SV3 ligt veel lager; op ongeveer 12 tot 18 maanden. Hoe die besparing precies wordt behaald zie ook hier.

Het SV3 systeem werkt met alle gangbare CV-ketels en stads- / blokverwarming.

Klik hier voor meer details over het SV3 systeem.

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in. Dan maken we een afspraak voor een gratis consult.

[contact-form-7 id=”2ac9135″ title=”Contactformulier 1″]